Webstandaarden en SEO

Webdesign volgens de W3C standaarden
Alle onze websites worden ontworpen conform de W3C standaard. W3C is de internationale standaard voor de meest gebruikte website coderingen. De afkorting W3C staat voor “World Wide Web Consortium”. Het World Wide Web Consortium (W3C) is een organisatie die de webstandaarden voor het internet ontwerpt, zoals HTML, XHTML, XML en CSS. Een website die voldoet aan de strenge W3C webstandaarden is technisch in orde.

  • de website is beter en gemakkelijker bereikbaar voor bezoekers en veel beter indexeerbaar door de zoekmachines
  • een website die voldoet aan de W3C webstandaarden bevat meestal ruim 50% minder aan code.
          Minder code betekent minder dataverkeer en een kortere laadtijd.
  • door de scheiding van inhoud en opmaak is de website ook gemakkelijker te onderhouden.


SEO (search engine optimization)
Het betekent zoekmachine optimalisatie en vormt een belangrijk onderdeel van zoekmachine marketing. Het is een naam voor allerlei technieken die de vindbaarheid van uw website voor de zoekmachines verhoogt. Zoekmachine optimalisatie omvat heel wat technieken die optimaal op elkaar moeten worden afgestemd om een goed resultaat te boeken.

Voordelen van SEO
Een belangrijk voordeel van zoekmachine optimalisatie is dat u door nu dingen te veranderen aan uw site, de vindbaarheid op lange termijn wordt verhoogd. Bovendien zijn er behalve de optimalisatie zelf, geen extra kosten aan verbonden.

Geduld is een schone zaak
Een nadeel bij het optimaliseren van uw website voor de zoekmachines is dat u geduld moet hebben.De resultaten zijn pas binnen enkele weken zichtbaar. Vooral bij nieuwe sites kan het een tijd duren alvorens een resultaat zichtbaar is.

De kwaliteit van de inhoud van uw website is van doorslaggevend belang voor het bekomen van een hoge score in de zoekmachines. MAKN Productions is ervaren op het gebied van SEO en zal altijd alles doen om een zo hoog mogelijke ranking te bereiken. Dit houdt echter niet in dat er altijd een nummer één positie bereikt kan worden. Het is tevens sterk afhankelijk van de branche waarin u opereert. Wilt u desondanks meer bezoekers dan is raadzaam te gaan adverteren met b.v. Google Adwords.

 

Recent gerealiseerde websites

Wentershomes Vakantiewoningen
Dalton Runderoormerken