Hosten van uw website

Sinds 2003 heeft MAKN Productions een eigen dedicated server tot zijn beschikking. Hierdoor zijn we in staat om zelfstandig, eenvoudig en zeer snel dingen zelf te regelen. Behalve voor het vastleggen van de domeinnaam hebben we geen andere partij nodig voor het laten functioneren van een website. Dit scheelt u en ons veel tijd, door niet meer te hoeven participeren in ellenlange wachtrijen van andere hostingproviders. De server is uitstekend beveiligd en wordt tenminste maandelijks voorzien van software-updates. Er wordt dagelijks extern een backup gemaakt van uw bestanden en database, waarvan er drie beschikbaar zijn om teruggezet te worden.

MAKN Productions brengt al zijn domeinen online onder bij de firma Oxilion te Enschede (www.oxilion.nl) die o.a. SIDN deelnemer is. Deze koppelt het aangevraagde domein automatisch aan de server.
Oxilion levert en onderhoudt Internet gerelateerde diensten zoals in ons geval een Dynamic Dedicated Server, domeinnaamregistratie, Oxilion Antispam, Software SLA (Serviceniveau-overeenkomst) en Backup SLA.

Domeinnaamregistratie
MAKN Productions kan dit volledig voor u verzorgen en elke extensie laten registreren. Naast de meest gebruikte als .nl, .com en .eu ook de meer bijzondere, zoals .it of .mobi. Oxiilion is SIDN deelnemer, EURid-registrar en DNS.be-agent. Ook het verhuizen van een domein verzorgen we gemakkelijk en snel!
Prijzen voor een domeinaamregistratie per jaar:
.nl domeinen: €  20,00 excl. BTW
.com, .eu en .de domeinen: € 25,00 excl. BTW

Dynamic Dedicated Server
MAKN Productions is in het bezit van een DDS -server, de nieuwe standaard.
Een Dynamic Dedicated Server (DDS) garandeert stabiliteit van de IT omgeving, redundantie (dubbele uitvoering, N+1 configuratie) en een flexibele omgeving welke aan te passen is aan onze wensen. Zorgen over het technische onderhoud van de hardware zijn verleden tijd. De server is energiezuinig. Voor de virtualisatie wordt VMware gebruikt voor meer efficiëntie, controle and flexibiliteit.
► Schaalbaarheid
Het platform dat enorm kan schalen wanneer dat nodig is. Klein opschalen in momenten van drukte (acties of dergelijke) is ook geen probleem.
► Maximale uptime
Niet meer afhankelijk zijn van 1 stuks hardware.
Software SLA
Met een software SLA worden maandelijks alle updates die het operating system, de firewall en/of het control panel vereisen, door Oxilion doorgevoerd. Dit garandeert een optimale werking en beveiliging van de server.
Backup SLA
Er wordt dagelijks tussen 00:00 uur en 05:00 uur een backup gemaakt van alle domeinen (inclusief databases) op een externe backup-server, die een eerdere back-up overschrijft. Standaard zijn er van drie achtereenvolgende dagen back-ups voorhanden. Oxilion controleert dagelijks de aanwezigheid van back-upbestanden. Mocht er iets met uw website zijn fout gegaan, dan kunnen we eenvoudig en zeer snel een back-up terugplaatsen met minimaal verlies van data.

Prijzen voor hosting
Standaard hosting : € 55,00 per jaar excl. BTW
Email (onbeperkt aantal mailboxen met een POP3/IMAP instelling etc.), 5 databases, 1000 MB schijfruimte, 5 GB bandbreedte, 1 FTP-account. Dit is in de regel ruim voldoende voor een gemiddelde website.

Professional hosting : vanaf € 125,00 per jaar excl. BTW
Email (onbeperkt aantal mailboxen etc.), 5 databases, 1 GB schijfruimte, 10 GB bandbreedte, 5 FTP-accounts. Het hostingpakket wordt afgestemd op uw website en uw wensen.

Presence : € 25,00 per jaar excl. BTW
Domein met alleen e-mail, 500 MB schijfruimte.

 

Recent gerealiseerde websites

Groepsaccommodatie Den Borg - Rekken GLD
Praktijk voor Autisme Spectrum Stoornissen, Psychologie en Contextuele Therapie